Bekijk onze reparatietarieven voor de iPad 4

Bij deze reparatie wordt het glas van de iPad vervangen. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€69,-

Soms kan het zijn dat naast het glas ook het lcd paneel kapot gaat. De iPad heeft dan bijvoorbeeld strepen, vlekken of dode pixels in het scherm zitten. Bij deze reparatie wordt het lcd paneel vervangen. De reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€109,-

Als de iPad snel leeg raakt of uitvalt, is het verstandig om de accu te vervangen. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 3 maanden garantie op.

€79,-

Bij deze reparatie wordt de homebutton vervangen. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op

€59,-

Bij deze reparatie wordt de aan/uit knop van de iPad vervangen. De aan/uit knop is een gevoelig onderdeel van de iPad en door slijtage kan hij niet meer goed werken. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€59,-

Bij deze reparatie worden de mute- en volumeknoppen van de iPad vervangen. De mute- en volumeknoppen zijn gevoelige onderdelen van de iPad en door slijtage kunnen deze niet meer goed werken. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€59,-

Bij deze reparatie wordt de dockconnector van de iPad (laadingang) vervangen. Door vuil in de dockconnector kan de iPad problemen krijgen met het opladen. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€59,-

Bij deze reparatie wordt de camera aan de achterzijde van de iPad vervangen. De reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€59,-

Bij deze reparatie wordt de selfie-camera van de iPad vervangen. Deze reparatie duurt ongeveer 180 min en er zit 9 maanden garantie op.

€59,-

Soms kunnen er problemen in de software van de iPad zitten. Hij loopt vaak vast of start niet meer op. Bij deze reparatie wordt de software van de iPad hersteld.

€19,-

Bij deze reparatie wordt de iPad ultrasoon gereinigd. Beschadigingen die het water heeft gemaakt aan het moederbord kunnen dan verwijderd worden, en eventuele andere defecten aan de iPhone worden dan in overleg met de klant hersteld.

€59,-